Gratis babydoos

Dat een baby geld kost, dat weten we allemaal. Wist je ook dat veel bedrijven je tegemoet komen met gratis producten? Een voorbeeld hiervan is de Blije Doos van Prenatal. Hier staat vaak alleen het achterlaten van je email adres tegenover. Dit is niet de enige gratis babydoos, hier vind je een uitgebreid overzicht van de bekendste gratis babydozen waar je recht op hebt:

De Blije Doos

De Blije Doos is een samenwerking tussen het tijdschrift WIJ Jonge Ouders en Prenatal. De Blije Doos is een gratis doos en bevat ontzettend veel producten van merken als Pampers, Nutricia en Prenatal. Hier blijft het niet bij. Als je de Blije Doos aanvraagt, krijg je naast het babypakket ook een jaar lang de WIJ Jonge Ouders (kosteloos!!) toegestuurd.

Bestel hier de Blije Doos

Zwanger -en Babybox

De Zwanger- en Baby Box van Ouders van Nu staat ook wel bekend als de Etos babydoos. Je raadt het al… Deze gratis babydoos is een samenwerking tussen Etos en het tijdschrift Ouders van Nu. Na het aanmelden op oudersvannu.nl krijg je tijdens je zwangerschap de Zwanger box opgestuurd en als je kind drie maanden is de babydoos. Deze gratis babydoos zit vol leuke producten, tijdschriften en kortingsbonnen.

Bestel hier de gratis babydoos van Ouders van Nu

Kruidvat Baby & Mama tas

Kruidvat heeft geen gratis babydoos maar een leuke Baby & Mama tas. Deze tas krijg je gratis en kan gevuld worden met producten die je van Kruidvat cadeau krijgt. Dit is o.a. een pak Newborn luiers (20 stuks), een koelbijtring van Kruidvat en Kruidvat baby schuimbad.

Bestel hier de gratis Baby & Mama tas van de Kruidvat